ПВД ООД
България, Плевен
ул."Георги Кочев"94 
www.pvd.bg - За нас
"ПВД" ООД съществува от 26.10.1994г. Търговското дружество е със седалище и адрес на управление гр. Плевен, общ. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94.
 
Основната дейност на дружеството е производство на подкиселител и бутилиране на оцет . Разполагаме със собствена сграда, намираща се на адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94. Притежаваме собствен транспорт - камиони  и бусове.


"ПВД" ООД осъществява дейност от 1994 год. Като начало фирмата се е занимавала с търговия на плодове и зеленчуци. В края на 1995г. началото на 1996г. са закупени пакетажни машини и разширавяме дейността си с производство на пакетирани стоки /варива/ и търговия с хранителни продукти. Откриват се няколко склада за търговия на едро.
 
През Април 2005 година, дейността на фирмата се премества в нова собствена сграда. В нея се премества цехът за пакетаж и се отваря нов цех за бутилиране на оцет. За целта е закупена модерна поточна линия( повече за производствения процес можете да научите ТУК ). В момента основната дейност на фирмата е производство на подкиселител.
 
Дружеството се налага на пазара с качествена продукция и конкурентни цени.
 
Машините и съоръженията използвани за производство на подкиселител "ПРИМА ПАРТЕ" отговарят на изискваинията  на МЗ за хигиенните и всички европейски изисквания към предприятията, които произвеждат или търгуват с храни и към условията за производство и търговия с качествени и безопасни храни.
 
Производственият капацитет е голям, за да задоволи нуждите на пазара. Оборудването на фирмата е обновено и модернизирано, автоматизирано и високопроизводително.
 
Фирмата има собствена търговска марка подкиселител "ПРИМА ПАРТЕ", който продукт успешно реализираме в цяла България. Какви са отзивите и какво мислят нашите партньори за нас можете да разберете в раздел РЕФЕРЕНЦИИ


Тел./факс: +359 64 81 00 86
e-mail: office@pvd.bg
www.pvd.bg