За контакти
 
Начало За нас Продукти
Производствен процес
  ПРОДУКТИ  


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


Референции
"ММ-М.Малешков" ЕТ
 
С настоящата референция фирма "ММ-М.Малешков" ЕТ изразява своето положително отношение от сътрудничеството си с фирма "ПВД" ООД за доставките на висококачествен оцет от собствено производство.
За периода на съвместната си работа имаме наблюдения, че фирма "ПВД" ООД е коректен партньор и изпълнител, поради което фирмата се утвърди като един от предпочитаните партньори.
"ПВД" ООД доказаха, че са професионалисти в областта, в която се развиват.
 
 
"Ирида експрес" ООД
 
С фирма "ПВД" ООД ни свързват взаимоотношения, датиращи от 2003г. Фирмата е доставчик на оцет. С течение на времето "ПВД" ООД се превърна в предпочитан партньор.
Разполага със собствено оборудване и квалифициран персонал. Доставките се извършват качествено и в срок, като цените на стоките са конкурентни в сравнение на предлаганите от други фирми.
За нас "ПВД" ООД е доказал се коректен и надежден партньор, чийто професионализъм улеснява нашата работа.
С издаването на тази референция фирма "Ирида експрес" ООД гарантира за лоялността на "ПВД" ООД в партньорските взаимоотношения.
 
 
"Олим" ООД
 
"Олим" ООД работи съвместно с фирма "ПВД" ООД от дълги години. Тя е наш доставчик на оцет от собствено производство.
Фирма "ПВД" ООД разполага с квалифицирани кадри, което гарантира качеството на продукта.
През периода са изградени много добри взаимоотношения водени от взаимна коректност и доказан професионализъм.
 
 
"Радиана" ООД
 
Фирма "Радиана" ООД издава настоящата референция на фирма "ПВД" ООД Плевен, че в периода на съвместната ни работа фирма "ПВД" ООД е коректен партньор и доставчик на оцет и други хранителни стоки, поради което фирмата се утвърди като един от предпочитаните партньори.
Още при оферирането фирмата показа завидна гъвкавост и конкурентна способност, като предложи най-добрите цени и най-доброто качество на стоките. Те доказаха, че са професионалисти в областта, в която се развиват. Работят с квалифициран персонал, разполагат с необходимото технически оборудване и използват качествени материали.
От горе посоченото е видно, че фирма "ПВД" ООД има потенциал за изпълнение на големи поръчки и се надяваме, че настоящата референция ще послужи пред бъдещи партньори.
 
 
"Шери-61-Георгиев" ЕТ 
 
Фирма "Шери-61-Георгиев" ЕТ гр.Раковски издава настоящата референция на фирма "ПВД" ООД Плевен, че в периода на съвместната ни работа фирма "ПВД" ООД е коректен партньор и доставчик на оцет и други хранителни стоки, поради което фирмата се утвърди като един от предпочитаните партньори.
Още при оферирането фирмата показа гъвкавост и конкурентна способност, като предложи най-добрите цени и най-доброто качество на стоките. Те доказаха, че са професионалисти в областта, в която се развиват. Работят с квалифициран персонал, разполагат с необходимото техническо оборудване и използват качествени материали.
От горе посоченото е видно, че фирма "ПВД" ООД има потенциал за изпълнение на големи поръчки и се надяваме, че настоящата референция, ще послужи пред бъдещи партньори.
 
 
"Юнитиком" ЕТ
 
Фирма "Юнитиком" ЕТ - гр.Пазарджик издава настоящата референция на фирма "ПВД" ООД Плевен, че в периода на съвместната ни работа фирмата е коректен партньор и доставчик на оцет и други хранителни стоки, поради което фирмата се утвърди като един от предпочитаните партньори. Още при оферирането фирмата показа завидна гъвкавост и конкурентна способност, като предложи най-добрите цени и най-доброто качество на стоките.
Те доказаха, че са професионалисти в областта, в която се развиват. Работят с квалифициран персонал, разполагат с необходимото техническо оборудване и използват качествени материали.
От горе посоченото е видно, че фирма "ПВД" ООД има потенциал за изпълнение на големи поръчки и се надяваме, че настоящата референция, ще послужи пред бъдещи партньори.


Любопитно за оцета
История на оцета
Рецепти с оцет
Оцет и здраве
Ползите от ябълковия оцет
Приложение в бита
ПВД ООД

България, гр.Плевен
ул."Георги Кочев"94

Тел./Факс: +359 64 810 086

Е-mail: office@pvd.bg
Начало

За нас

Продукти

Производствен процес

За контакти

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 3L

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 700ml

Любопитно за оцета

Рецепти с оцет

Оцет и здраве

Приложение в бита

Използване на Бисквитки


Политика за защита на личните данни
Условия за ползване на сайта
© 2008 - 2018

Всички права са запазени от ПВД ООД

www.pvd.bg
v3.0.8.0
PVD Pleven
Vizia Design Studio