За контакти
 
Начало За нас Продукти
Производствен процес
  ПРОДУКТИ  


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


Оцет и здраве
Оцетът е много добро дезинфекционно средство, като предотвратява стомашни заболявания, грип и заболявания на дихателния тракт. По отношение на здравето оцетът е подходящ за хора с високо кръвно. Освен това, той помага за хубавия тен и запазване на младостта на лицето, премахване на пърхота и придаване лъскавина на косата. Твърди се, че той помага и за разграждането на мазнините и съответно за отслабване.
 
 
Ябълковият оцет съдържа 19 от 22-та най-необходими за здравето минерали. Най-важният от тях е калият. Той разрушава кристалчетата на киселините в ставите и тъканите, задържа влагата в организма и спира проникването на бактерии в него. Другите са фосфор, хлор, натрий, магнезий, желязо, флуор и силоксан. С цялото това многообразие от оръжия срещу болестите не е чудно, че ябълковият оцет подобрява кръвообращението, нормализира кръвното налягане и драстично намалява риска от инфаркт.
Богатият на минерали оцет помага за разграждането на натрупаните в тялото мазнини и не позволява по-нататъшно натрупване на тлъстини.
 
Специалистите смятат, че чрез приемане на ябълковия оцет се отслабва без диети, макар и по-бавно. Приемането му може да е по два начина: чрез капсули или по една лъжица ябълков оцет, разтворен във вода. Има обаче едно сериозно предупреждение към хората с раздразнителен стомах, язва или остър гастрит - да не прилагат този вид отслабване, защото ще навредят на здравето си.
Консумирането на ябълков оцет освобождава напрежението, стреса, главоболието и мигрените. Причината за тези проблеми често се крие в натрупаните в тялото вредни вещества. Но ако вземата всяка сутрин и вечер или при всяко хранене по лъжичка ябълков оцет, разтворена във вода, ще възстановите естествената киселинна среда в организма си.
 
Като изцяло естествен продукт, оцета не предизвиква странични нежелани ефекти, но като всяко средство, има някои случай, когато не е подходящо да се използва оцет:
 
  • Ако човек е болен и приема много лекарства, е по-добре да не употребява много оцет, защото рискува да си навлече проблеми с бъбреците поради възможните съеднинения на оцета с разичните химически компоненти на лекарствата. Другата възможност е лекарствата да загубят ефективността си поради промяната на киселинния баланс в организма вследствие на приема на оцет. Това важи в особена сила за антибиотиците. Всичко зависи от химическия състав на лекарствата.
  •  
  • Хората със заболявания на стомашно-чревния тракт също трябва да ограничават консумацията на оцет, защото той предизвиква отделяне на по-голямо количество стомашни сокове.
  •  
  • И още една група хора трябва да внимават с оцета – това са възрастните хора, които се възстановяват от счупвания на костите, за да не се предизвика ефекта на болки в ставите, засилване на болките и бавно зарастване на счупването. 


Любопитно за оцета
История на оцета
Рецепти с оцет
Оцет и здраве
Ползите от ябълковия оцет
Приложение в бита
ПВД ООД

България, гр.Плевен
ул."Георги Кочев"94

Тел./Факс: +359 64 810 086

Е-mail: office@pvd.bg
Начало

За нас

Продукти

Производствен процес

За контакти

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 3L

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 700ml

Любопитно за оцета

Рецепти с оцет

Оцет и здраве

Приложение в бита

Използване на Бисквитки


Политика за защита на личните данни
Условия за ползване на сайта
© 2008 - 2018

Всички права са запазени от ПВД ООД

www.pvd.bg
v3.0.8.0
PVD Pleven
Vizia Design Studio