За контакти
 
Начало За нас Продукти
Производствен процес
  ПРОДУКТИ  


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6°
ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6°


За нас
"ПВД" ООД съществува от 26.10.1994г. Търговското дружество е със седалище и адрес на управление гр. Плевен, общ. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94.
 
Основната дейност на дружеството е производство на подкиселител и бутилиране на оцет . Разполагаме със собствена сграда, намираща се на адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94. Притежаваме собствен транспорт - камиони  и бусове.


"ПВД" ООД осъществява дейност от 1994 год. Като начало фирмата се е занимавала с търговия на плодове и зеленчуци. В края на 1995г. началото на 1996г. са закупени пакетажни машини и разширавяме дейността си с производство на пакетирани стоки /варива/ и търговия с хранителни продукти. Откриват се няколко склада за търговия на едро.
 
През Април 2005 година, дейността на фирмата се премества в нова собствена сграда. В нея се премества цехът за пакетаж и се отваря нов цех за бутилиране на оцет. За целта е закупена модерна поточна линия( повече за производствения процес можете да научите ТУК ). В момента основната дейност на фирмата е производство на подкиселител.
 
Дружеството се налага на пазара с качествена продукция и конкурентни цени.
 
Машините и съоръженията използвани за производство на подкиселител "ПРИМА ПАРТЕ" отговарят на изискваинията  на МЗ за хигиенните и всички европейски изисквания към предприятията, които произвеждат или търгуват с храни и към условията за производство и търговия с качествени и безопасни храни.
 
Производственият капацитет е голям, за да задоволи нуждите на пазара. Оборудването на фирмата е обновено и модернизирано, автоматизирано и високопроизводително.
 
Фирмата има собствена търговска марка подкиселител "ПРИМА ПАРТЕ", който продукт успешно реализираме в цяла България. Какви са отзивите и какво мислят нашите партньори за нас можете да разберете в раздел РЕФЕРЕНЦИИ


Любопитно за оцета
История на оцета
Рецепти с оцет
Оцет и здраве
Ползите от ябълковия оцет
Приложение в бита
ПВД ООД

България, гр.Плевен
ул."Георги Кочев"94

Тел./Факс: +359 64 810 086

Е-mail: office@pvd.bg
Начало

За нас

Продукти

Производствен процес

За контакти

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкисилител 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Оцет 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 3L

ПВД ПРИМА ПАРТЕ Подкиселител 6° - 700ml

Любопитно за оцета

Рецепти с оцет

Оцет и здраве

Приложение в бита

Използване на Бисквитки


Политика за защита на личните данни
Условия за ползване на сайта
© 2008 - 2018

Всички права са запазени от ПВД ООД

www.pvd.bg
v3.0.8.0
PVD Pleven
Vizia Design Studio